Els iogurts de la
Granja Torre d'en Roca:
Artesans i saludables
Els iogurts de La Torre són iogurts sense aigües, cremosos i molt poc àcids. La capa superficial és blanca i brillant, un indicador de la seva qualitat.
La textura és cremosa, sedosa i agradable.
Vols saber com ho aconseguim?
A la granja
A l'obrador
L'alimentació de
les vaques
L'alimentació de les nostres vaques està formada pels farratges dels nostres propis camps i pinso de la comarca.
Benestar Animal
Els vedells de la Granja Torre d'en Roca i les vaques de la granja El Soler de n'Hug de Prats de Lluçanès estan certificats amb el prestigiós segell Welfair de Benestar Animal.
La llet fresca
La llet fresca de les vaques és el pilar fonamental per a obtenir el iogurt cremós, poc àcid i de gran qualitat.
Elaboració artesana
A la granja Torre d'en Roca hem apostat sempre per la feina ben feta, fugint de les pràctiques industrials i conservant el valor de l'artesania. Els nostres iogurts s'elaboren al bany maria i en petits lots.
Abans la qualitat que la quantitat.
Control total
Tenim cura del bestiar per a obtenir una llet fresca de gran qualitat. Els làctics s'elaboren a l'obrador que està en les mateixes instal·lacions de Sallent; i nosaltres mateixos els comercialitzem per a que puguis comprar-los a les teves botigues de proximitat. A la Granja Torre d'en Roca tanquem el cercle.